如果有留意開CLEAN SKINCARE動態既朋友們應該都會發覺到我地個Blog已經更新左一段時間,依家裏面有更多既資訊,而且會更容易搵到想要睇既文章添『立即去CLEAN Blog睇下啦! 』。CLEAN SKINCARE想將更多有用既資訊分享比每位顧客,等大家更容易更集中地搵到想要既資料。

但發覺顧客們除左想搵到更多資料外,佢地亦好關心要做幾多次既療程先可以去到d色斑(淺層斑 – 如雀斑),所以今篇就解釋多少少啦:

  1. 首先會建議顧客來臨我地中心做一次電腦皮膚分析,可以實際了解到斑既種類、數量、大小、分佈、顏色深淺等。當了解清楚後就可以作出適當既分析哦。
  2. 如果以淺層斑(如雀斑)黎講,一般3至6次就有明顯既改善,所以為左更有彈性地比顧客選擇,我地既療程組合係3次為一組,咁就可以視乎自己既需要去選擇啦。
  3. 但有時顧客會問點解唔係一次過打曬全面既雀斑?原因係雀斑既密度較高,如果能量不斷係附近左右不斷輸入,咁會有機會做成皮膚創傷喔,所以為左安全起見都係以分次處理比較適當。

如果想知更多有關淺層斑既資料,可遊覽『淺層斑的種類(回顧請按此)』或者如果大家想了解自己既皮膚狀況或想知道自己的斑點是屬於那一類的話,歡迎用以下方式聯絡我們預約做一次免費既專業皮膚分析哦,另外我地中心亦為第一次光臨既顧客提供一次半價既療程試做激光去斑治療,可在下面既連結登記哦:

免責聲明:以上所載的資料只供參考用途,均不能作為替代執業西醫的建議.在採取任何行動之前,你必須與有適當資格的執業醫療人仕諮詢.

發表迴響

你的電子郵件位址並不會被公開。 必要欄位標記為 *

這個網站採用 Akismet 服務減少垃圾留言。進一步瞭解 Akismet 如何處理網站訪客的留言資料